Alternativ behandling Odense, Ringe

Alternativ behandling på Fyn – modtag behandling i Odense & Ringe

Der findes mange forskellige former for alternativ behandling i Odense. Klinik Østerbye er specialister i dette og tilbyder et bredt udvalg. Klinik Østerbye er RAB-godkendte og registreret alternative behandler se mere her.
Det betyder, at der leves op til en række juridiske krav, der er med til at sikre dig som patient. Det er vigtigt, at du føler dig tryg under hele dit forløb.

RAB behandler – Jens Østerbye er Registreret Alternativ Behandler

Som RAB-godkendt lever klinikken op til en række juridiske krav om tilstrækkelig sundhedsuddannelse og god klinisk praksis. Klinik Østerbye har fokus på din sikkerhed og velvære. Når du er tryg, er du også mere åben over for behandling, og det viser sig i form af langvarig virkning.

Alternativ smertebehandling – behandling af frossen skulder, tennisalbue og diskusprolaps mm.

En frossen skulder kan være ekstremt smertefuld, det samme kan en tennisalbue eller diskusprolaps. Det er nogle af de ting, som Klinik Østerbye kan tilbyde alternativ behandling af.

Med behandling er det formålet at lindre dine smerter og undgå at tilstanden bliver kronisk. Klinik Østerbye ønsker at hjælpe dig til en mindre smertefuld og mere selvstændig tilværelse. Et sundt bevægeapparat giver bedre livskvalitet. Læs mere om smertebehandling her.

Vil du ringes op?

Indtast navn og telefon nummer, så vil du blive ringet op

Alternative behandlingstyper – klinikkens behandlingsformer består f.eks. af akupunktur og massage

Der findes en del forskellige slags alternative behandlingsformer. Klinik Østerbye er i stand til at råde dig til den behandling, der vil tjene dig bedst og give det bedste resultat. Det vurderes ud fra en grundig undersøgelse af din krop med dine symptomer i mente.

Som behandlere har Klinik Østerbye en specialviden om sygdom, smerter og symptomer.

Andre behandlingsformer som Klinik Østerbye tilbyder er:

  • Osteopati
  • Fysioterapi
  • Manuel terapi
  • Idrætsskadeterapi
  • Myoreflexterapi
  • Massage
  • Fodboldskader

Få en dybdegående massage hos Klinik Østerbye massør i Odense og Ringe

Massage er en af de mest brugte – og populære – smertebehandlinger. Det øger din blodcirkulation, forbedrer din lymfecirkulation, hormonudskillelse og har desuden en positiv indvirkning på dit immunsystem.

Mange oplever at føle sig afslappede, rolige og glade efter en massage. Det skyldes, at det parasympatiske nervesystem aktiveres. Det fremmer hvile og genopbygger kroppen – det sætter kroppens evne til at hele sig selv i gang.

Alternativ behandling i Odense og Ringe på Fyn – kontakt Klinik Østerbye for mere info.

Er du interesseret i at høre nærmere om et behandlingstilbud? Så er du meget velkommen til at ringe til Klinik Østerbye på tlf. 21 69 34 33. Du kan også sende en besked her på siden. Så vendes der tilbage hurtigst muligt.