Referencer

25. november 2021 at 16:11

Hej Jens

Var til 3 behandlinger hos dig i foråret, hvor du foreslog en scanning af venstre hofte.
I løbet af sommeren blev det værre med benet og efter lange overvejelser fik jeg røntgen, derefter henvisning til en ortopæd. Købte så en scanning, der viste slidgigt i venstre hofte.
Bare for at sige, du havde fuldstændig ret.

Venlig hilsen Hanne

16. juni 2021 at 11:44

Hej Jens
God stemning og gør hvad han kan for at hjælpe en hvergang.

Mvh Bent Jørgensen
🤗🤗🤗

6. februar 2020 at 17:23

Hej Jens.

Din behandling af Emma, har givet rigtig gode resultater. Hun har spillet en halvleg i mandags og fuld kamp i dag torsdag uden smerter. Så hun er rigtig glad.

Mvh Kenneth

4. februar 2020 at 9:17

Hej Jens,

Jeg syntes du skulle vide, at Aia stort set ikke har gylpet siden behandlingen i torsdags, og hun har nu heller ikke en udpræget favoritside længere. Tusind tak for en meget professionel behandling 🙂

Mange hilsner Julie

25. november 2019 at 17:24

Jeg besøgt Jens flere gange med forskellige problematikker. Han er så godt som en mirakelmager.
Jens er altid min første prioitet hvis der er noget der driller

Julie

13. juni 2017 at 6:18

Hej Jens

Min “psykolog” ha ha sagde min krop har det fint efter din behandling og at der ikke er behov for flere behandlinger inden for nærmeste fremtid. Så jeg vil blot sige tak fordi det har hjulpet mig. Jeg kommer nu tilbage en gang efter ferien om ikke andet for mit velværes skyld. God sommer og ferie, når du når dertil.

MVH Linda

12. oktober 2016 at 13:08

Ankelsmerter i 1,5 år.
Jeg har næsten sovet igennem smertefrit i nat 🙂
(Efter 1. behandling)

Super behandling af foden i går.
Er stadig lidt øm omkring anklen, men det fortager sig vel med tiden.. ser frem til næste behandling.

Mvh Rene Zitz

2. maj 2016 at 21:28

Anbefaling
Jens Østerbye har hjulpet mig af med et flere år gammelt smertefuldt problem. Jeg havde indtil da prøvet diverse slags massage, akupunktur samt kiropraktik. Han sætter sig grundigt ind i ens problemer, og anvender så alle sine forskellige teknikker indtil det hjælper! Jeg er helt smertefri nu. Tak Jens
MVH Ingrid Larsen

18. december 2015 at 6:53

Kære Jens.
Jeg fik ikke sagt ordentlig tak for din gode behandling. Den har jeg oplevet særdeles kompetent. Metoden med udgangspunkt i en helhed virker umiddelbart rigtig, og jeg har oplevet den givende og tillidvækkende. Den har gavnet og bibragt gode erfaringer, som jeg selv kan arbejde videre med. En stor tak for det. Jeg vender helt bestemt tilbage, når jeg på ny er sandet helt til engang i det nye år!
De bedste hilsener og glædelig jul.

Ellen Thuesen

3. september 2015 at 17:56

Av min fod
Jeg havde sidst på foråret oplevet, at jeg var begyndt at få ondt i forfoden – måske en knyste?! Jeg fik kontaktet Jens Østerbye, der hurtigt fik fundet en knogle, en lille en af slagsen, der udløste problemerne. Det var en lettelse af få den på plads og området er ikke ømt mere takket være Jens

Helle Hansen

25. juli 2015 at 12:22

Anbefaling
Jeg har fået behandlinger (massage og akupunktur) hos Jens Østerbye ca. 1 gang hver anden måned de seneste 5-6 år. Over 30 års arbejde ved skrivebord/computer har sat sine spor i ryg, nakke, arme og skuldre! Jens’ behandlinger, som målrettes særligt ømme steder fra gang til gang, gør, at jeg ikke mærker noget til skavankerne. Samtidig kan han give gode råd til min træning hvis hans skønner, der skal sættes ekstra ind et bestemt sted.

Lone Larsen

1. juli 2015 at 7:45
Anbefaling

Har I mange år kendt Jens Østerbye og brugt ham på sidelinen i forbindelse med mine mange konkurrencer i bodybuilding og fitness…. Når man kører hårde diæter er der stor skades risiko og Jens har hjulpet mig skadesfri igennem.. Ondt i lænden, søvnbesvær og lignende fjerner Jens med hans magiske fingre… Ringer altid til Jens før jeg tager fat i lægen ved skader, så stor tiltro har jeg til ham.. Fordelen ved Jens er at han spænder så vidt og har en enormt bred uddannelse… Så varmeste anbefaling herfra…

Michael Halvorsen Iversen

1. juli 2015 at 10:40

Jeg er kommet ved Jens Østerbye i 4 år.
Jeg fik kontakt til Jens, da han behandlede en af mine venner, som anbefalede mig at snakke med ham.
jeg havde haft bøvl med en rygskade i et par år og havde fået af vide af læger og kiropraktorer, at de ikke kunne gøre meget ved det.
Jeg fik en tid og blev kureret efter nogle behandlinger ved Jens. Efterfølgende har jeg bla. brugt ham som hjælp til at blive bedre til min sport, (styrkeløft, som er en hård fysisk sport, især for musklerne og led).
Han er god for mig, da vi ser ens på kroppen og behandlingen. Han giver gode råd til alternativer, når jeg har været skadet og råder mig så jeg stadig kan træne og ikke bare ligge og ikke lave noget.
Ud over det kommer jeg hos ham et par gange om måneden og får massage, så jeg holder kroppen ved lige, og det har holdt mig fri fra alvorlige skader, det er der igen tvivl om.
Jens har også engageret sig i mig, da han var min sponsor i maj måned og ved at han hjalp mig med at blive klar til min første konkurrence, det var en kæmpe fordel for mig.
Jeg kan varmt anbefale Jens Østerbye, han er i mine øjne en af de bedste inde for sit felt og især for folk der dyrker sport af forskellig slags.

Rasmus Peter Rasmusen

14. juni 2015 at 15:24

jens har hjulpet både mig efter et kraftigt fald samt min kone efter bil uheld kan kun anbefales

Leif Hvolbæk Olesen

14. april 2015 at 15:27

God behandling
Der bliver lyttet til ens problem og han fortæller løbende hvad han gør imens han behandler

Michael madsen

2. april 2013 at 13:39

Jeg har af flere omgange haft glæde af Jens’ behandlinger. Han er utrolig professionel, og søger altid mod hovedårsagerne til ens skavanker. Med baggrund i hans brede behandlingsportefølje laver han ofte en kombineret behandling, og dette har for mit vedkommende været utroligt effektivt. Jens er heller ikke bange for at tage ved, hvis det er det der skal til…

Jeg har kun rosende ord til overs for de behandlinger jeg har modtaget ved Jens, og kan kun anbefale at kontakte ham hvis man har skader eller smerter

Bjørn Stourup

 

2. februar 2013 at 13:33

Jeg havde dårlig ryg og Jens hjalp mig videre.

Lone Østerbye

Sportsklubber

Firmaer