Helles Klinik

KB Coaching | Fysisk træning- og kostvejledning

Cand. Scient. Idræt og Professions bachelor i ernæring.

Mit navn er Kasper Balle. Hvis du søger en erfaren og højtuddannet træner, der vejleder med varme, men som heller ikke står i vejen for at kaste svesken på disken, så er du kommet til det rette sted.

Med mine 10 års erfaring og en kandidatgrad i idræt, har jeg kompetencerne til at bruge træning som et redskab til at behandle og forebygge en lang række skader og skavanker.

Størstedelen af træningen hos mig er baseret på styrketræning. Der er ingen krav om, at du skal kunne løfte 100 kg, men træningen tilpasses dit niveau. Styrketræning kan hjælpe med at forebygge og behandle alt fra type 2 diabetes til tendinopati, og kan også forbedre restitutionen og resultaterne af hofte- og knæoperationer. Studier viser endda, at styrketræning som intervention i mange tilfælde giver bedre resultater end en reel knæoperation.

Jeg arbejder evidensbaseret, men sætter altid kundens behov i centrum. Jeg har erfaret, at så længe 80% af tilgangen er baseret på, hvad vi ved virker fra forskningen, så kan de sidste 20% godt være baseret på hvad du synes er sjovt – eller lad os kalde det “mere håndterbart” end direkte sjov, for realiteten er nok, at træning ofte føles mere som en pligt end en lyst.

Når det er sagt, synes du nok heller ikke, at tandbørstning eller at gå på arbejde er sjovt, men det gør du stadig af pligt. Træning bør være det samme.

Om mig:

  • Fysisk træner for Odense Bulldogs
  • Selvstændig kostvejleder og træner (KB Coaching)
  • Har tabt (og holdt) 30 kg i vægttab.

Kasper Balle | KB Coaching
Cand.Scient. Idræt | BA. Ernæring
61702242