Michael Halvorsen Iversen

International certificeret personlig træner & TRX coach

Jeg har siden jeg var 16 år bevæget mig i træningsverdenen, og altid været facineret og nysgerrig på forskellige træningsmetoder.

I min coaching bruger jeg meget den holitiske tilgang (ser kroppen som en helhed) og elsker at nørde og finde en løsning på det enkelte problem eller ønske fra klienten.

Jeg har coachet og hjulpet mange klienter gennem min tid i branchen. F.eks. bodybuilding , fitness- og styrkeløft-atleter. Både med træningen og med kosten. Jeg har også kørt fysiske træninger for hele fodboldhold med fokus på at blive en bedre og mere eksplosiv spiller.

Jens Østerbye og jeg har arbejdet tæt sammen i en del år efterhånden.

Jeg er tidligere fitness- og bodybuilding-atlet og har stillet op både nationalt og internationalt. Bedste resultat sølvmedalje til det nationale danske mesterskab. Har kendskab til de fleste klasser, og kan coache posering og har flere gange været med som coach/hjælper med atleter. Senest i England for en Mens Physique Atlet som vandt bronze til et internationalt mesterskab.

Jeg holder meget af at arbejde med alle klient grupper. Det motiverer mig at hjælpe klienten mod sit mål – uanset niveau.

Jeg kan kontaktes på halvorseniversen@gmail.com – eller via tlf. 40 86 04 43 (smid evt en SMS)